The best Side of kırklareli prefabrik ev

Wiki Article

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çOkay sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Prefabrik ev kredi başvurusu yapmak için; eve ait fatura, gelir belgesi, kimlik bilgileri, maaş bordrosu gibi belgelerin banka şubesine verilmesi gerekir. Bunun yanında prefabrik ev kredi başvurusu sadece gerçek kişiler tarafından yapılabiliyor. Tüzel kişiler tarafından başvuru yapılamıyor.

Çift ve tek kat ev modelleri her aileye uygun seçenekleri sunduğumuz firmamızda hem en kaliteli malzemeleri kullanıyor hem de en ekonomik fiyatları sunuyoruz.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Prefabrik evler, rüzgar ve donma gibi hava şartlarına karşı dayanıklıdır ve çoğunlukla hasarlarını en aza indirmek advertisementına koruyucu aletlerle beraber donatılır. Aynı zamanda, bu evler çoğunlukla bir garantiyle beraber gelir.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Son çalışmalar gösteriyor ki inşasında kaliteli yapı malzemeleri kullanılan, bakımları zamanında yapılan ve titiz kullanılan bir prefabrik ev ortalama fifty-70 yıl kullanılabiliyor.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı prefabrik ev modelleri sıra duvarlar arası sixteen dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Prefabrik ev fiyatları two+1 dışında tüm hazır ev fiyatları içerisinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan herşey ile birlikte   oldukça uygundur. Ufak bir pazar araştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, hazır ev fiyatları diğer yapılara göre ekonomik kalmaktadır.

Kış koşullarının yaşandığı bölgelerde prefabrik ev inşa edecek kullanıcılarımız için önemli bir diğer nokta; prefabrik evinizi daha uyguna mal etmek için çatı ve izolasyon tercihinde kesinlikle ucuza kaçmamalısınız. Bu adımda kaçacağınız her kuruş maliyet prefabrik sonrasında kat ve kat daha maliyetli bir şekilde karşınıza çıkacaktır.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile 90 km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu yaşamak çok keyifli.

Kolay kurulumu sayesinde kolaylıkla değiştirilebilir bir yapıya prefabrik sahip olan tek katlı prefabrik evler, ihtiyaç halinde büyütülebilme imkanı sunarken evin iç approachını değiştirme çanakkale prefabrik ev avantajı da sağlıyor.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en tekirdağ prefabrik iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Report this wiki page