Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Bu durum tasarım mimarlarının detay çalışma endişelerini ortadan kaldırır. Tasarımlarını prefabrik villa modelleriyle kolayca ortaya koyabilirler. Modele özel geliştirilmiş software ise tasarımlarına ayrı bir keyif katar.

Aydınlatma ve su armatürlerine varana kadar tüm malzemeler prefabrik villa fiyatlarına dahil olarak modern-day fabrikada hazırlanır. Yeriniz nerede olursa olsun başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan eviniz kullanımınıza hazır halde kurulur.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Peki prefabrik evler bu kadar rakımda kullanılabilir mi ?

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki 1 veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması prefabrik ev modelleri için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan two, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Karmod prefabrik ev modellerini, modern-day tesislerinde standartlara uygun şekilde inşa eder, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha az inşaat hatasına yol açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, prefabrik ev modern-day cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar prefabrik ev değişebilir. Örneğin prefabrik ev fiyatları prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, prefabrik ev fiyatları duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Report this wiki page